klik sikit

28 Mac 2014

Resepi Kek Keju (KUKUS)

Resepi kek Keju Kukus



13 suara hati:

  1. sedapnye cheese leleh meleleh..

    BalasPadam
  2. tapi tak kenal lar ovalette..

    BalasPadam
  3. Kek saya mendap pas kluar dr pgukus...napa ek?

    BalasPadam
  4. Kek sy mendapas kluar dr pgukus...napa ek?mana silapnya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis..baca komen sy di bawah tu ye..sy tersilap post..nk balas komen sis, sy p komen bwh tu plak..hehe

      Padam
  5. masa kukus kek, balut tudung pengukus dengan kain..ni untuk elakkan wap air yg ada kat tudung pengukus tu jatuh atas kek..bila balut tudung pengukus dengan kain, kek yg dimasak akan jd lebih cantik..cuba la.. :)

    BalasPadam
  6. slm sis, nk tya untk cream gn susu cair/susu sgr/uht whpg cream mn lbh sdp?

    BalasPadam
  7. salam
    meleleh air liur tengok gambo. sedapnya...

    nanti saya singgah lagi godeh resipi dalam ni ya.
    kalau lapang jemput singgah blog saya pula. tq

    http://maipilihdotcom.blogspot.com/2014/09/10-manfaat-mealshakes-untuk-kanak-kanak.html

    BalasPadam
  8. sy da try..mmg sdp tp mslhnye stiap kli lps msk kek sy jd bentat..mendap..lembut kt bwh je..mcmne ye?

    BalasPadam
  9. sy confuse,lau pkai tepung kek still nk letak baking powder jgk ke?

    BalasPadam
  10. nak tanya...telur tu semua total 6 biji ker?

    BalasPadam
  11. Boleh ke cream cheese ganti dgn yogurt

    BalasPadam
  12. Boleh ke cream cheese ganti dgn yogurt

    BalasPadam

Ahmad Shapawi AUFA ABDULLAH bagan lalang. hotel di bagan lalang bali bali prada baliprada Bandar melaka batik borneo batik prada Batik sarawak batik songket batik songket murah batiksarawakmurah batu hempedu bawal bawal saree bawal satin silk borong tudung Brownies Cheese Kukus brownies kedut Business Umi Qaisara calon simpanan spa cemerlang char kuet yiow homemade cheesetart chow kit cili jeruk cukai Dari Ummi Ke Ummi demam frozen dilwale DMS360 di hati DRESS BUDAK MURAH DRESS FLOWERGIRL dress frozen DRESS KEMBANG DRESS ORANG KAHWIN. DRESS PENGAPIT frozen kids GAUN BUDAK GST homestay homestay langkawi homestay port dickson hotel hotel budget hotel di port dickson inspired HnM instant shawl instant shawl borong instant tart shell janamjanamjanam jemaah haji malaysia jual barang kahwin jual bear convo jual murah. dress murah kedai bunga vivian kek keju kek keju leleh keputusan peperiksaan keria danau kota keria gula melaka ketua pengarah MSN 2015 kolam renang seri malaysia kongsi ILMU Kun anta Lawak Luv islam masakan umie Melaka MH17 mh370 MH370 dijumpai mh370 tenanglah MSN my BFF mY pERsOnal nahas helikopter nuora fareeda pembantutadbir n17 pemborong tudung penemuan serpihan mH370 peperiksaan online percutian di langkawi perkdidmatan PesawatMAS pilotmh370 port dickson Pua kumbu Pulau tercantik Qaisara Batrisyia Qaisara Rasyiqah Rawatan resdung Resepi resepi brownies kukus resepi char kuey tiow senang resepi chocolate indulgence resepi cikedut Resepi daripada dapur resepi keria resepi kuah kacang resepi puding paddle pop resepi puding sedut resepi roti sarang lebah rotisaranglebah danau kota. resepi dari dapur RumahTanga RumahTangga saluran hempedu Sebarkan.. Sebarkan.. ihsan Luv Islam sekolah rendah semenyih shahrukh khan shawl shawl crepe simptom batu hempedu soft cotton songket sarawak spa sri rampai Surat2 Istimewa Tart tart shell terimakasih cikgu tips anak cemerlang Tragedi 2014 tragedi 2015 tragedi tren jatuh tragedi2014 tudung 2 muka tudung murah tudung siti tudung terkini 2015 ukirankentang

Blogger Budiman