klik sahaja

7 Mac 2016

Semakan Status Calon Simpanan Pembantu Tadbir

amboiii bukan main panjang title ahkak ya..
 
sebenarnya.. nak cerita..
 
tahun 2015 akak dapat sms ujian online pembantu tadbir n17
pastu dah pas..
dapat pula panggilan temuduga..
 
check dari hari ke bulan..
dan taraaa dah pun tahun 2016
 
jawapannya.. still sama
 
CALON SIMPANAN LANTIKAN..
 
 
Hari Ini Mac 2016..
saya call SPA try Tanya..
 
dia kata nombor calon simpanan dah bergerak..
nombor terkini saya 673.. Alhamdulillah :)
semoga sampai la hendaknya sebelum bulan 8 tahun ni..
 
kawan2 doakan ya :)
 
 
masukkan je ic dan ic lagi.. kalau still tak boleh boleh cuba call SPA ya :)
 
siapa2 yg dah Berjaya tu tahniah.. yang masih menanti.. kita doa banyak2 ya.. insyaAllah Allah permudahkan.. jika dah rezeki tak kemana :)

1 Mac 2016

Resepi Aiskrim Sumi


Pendaftaran Online Tahun 1 untuk tahun 2017 Selangor WP Kuala Lumpur

Salam..

Parents yang dihormati..
 
 
Hanya untuk yang ingin memohon sekolah di Selangor dan Putrajaya SAHAJA ya :)
 
Mesti pening nak cari LINK untuk mendaftar anak2 masuk ke darjah 1 kan?
Saya pun mula2 pening gak..
godek punya godek akhirnya jumpa..
 
sebenarnya saje je tolong rakan sekerja sebab dia menetap di Selangor.. hihihi
 
Okey.. ini
manual dia
 
 
Yang ini pula link untuk daftar dia..
 
tapi 2hb Mac 2016 baru bermula ya..
 
 
 
 
Selamat Mendaftar :)

Pokok Apakah Yang Diberikan kepada Pemenang Pingat di Sukan Sea 29 Kl2017

Holaaa... Ramai yang tertanya tanya pokok apa yang diberikan kepada Pemenang Pingat Sukan Sea 29 yang berlangsung di Kuala Lumpur yg berm...