klik sikit

7 Mac 2016

Semakan Status Calon Simpanan Pembantu Tadbir

amboiii bukan main panjang title ahkak ya..
 
sebenarnya.. nak cerita..
 
tahun 2015 akak dapat sms ujian online pembantu tadbir n17
pastu dah pas..
dapat pula panggilan temuduga..
 
check dari hari ke bulan..
dan taraaa dah pun tahun 2016
 
jawapannya.. still sama
 
CALON SIMPANAN LANTIKAN..
 
 
Hari Ini Mac 2016..
saya call SPA try Tanya..
 
dia kata nombor calon simpanan dah bergerak..
nombor terkini saya 673.. Alhamdulillah :)
semoga sampai la hendaknya sebelum bulan 8 tahun ni..
 
kawan2 doakan ya :)
 
 
masukkan je ic dan ic lagi.. kalau still tak boleh boleh cuba call SPA ya :)
 
siapa2 yg dah Berjaya tu tahniah.. yang masih menanti.. kita doa banyak2 ya.. insyaAllah Allah permudahkan.. jika dah rezeki tak kemana :)

1 Mac 2016

Resepi Aiskrim Sumi


Pendaftaran Online Tahun 1 untuk tahun 2017 Selangor WP Kuala Lumpur

Salam..

Parents yang dihormati..
 
 
Hanya untuk yang ingin memohon sekolah di Selangor dan Putrajaya SAHAJA ya :)
 
Mesti pening nak cari LINK untuk mendaftar anak2 masuk ke darjah 1 kan?
Saya pun mula2 pening gak..
godek punya godek akhirnya jumpa..
 
sebenarnya saje je tolong rakan sekerja sebab dia menetap di Selangor.. hihihi
 
Okey.. ini
manual dia
 
 
Yang ini pula link untuk daftar dia..
 
tapi 2hb Mac 2016 baru bermula ya..
 
 
 
 
Selamat Mendaftar :)
Ahmad Shapawi AUFA ABDULLAH bagan lalang. hotel di bagan lalang bali bali prada baliprada Bandar melaka batik borneo batik prada Batik sarawak batik songket batik songket murah batiksarawakmurah batu hempedu bawal bawal saree bawal satin silk borong tudung Brownies Cheese Kukus brownies kedut Business Umi Qaisara calon simpanan spa cemerlang char kuet yiow homemade cheesetart chow kit cili jeruk cukai Dari Ummi Ke Ummi demam frozen dilwale DMS360 di hati DRESS BUDAK MURAH DRESS FLOWERGIRL dress frozen DRESS KEMBANG DRESS ORANG KAHWIN. DRESS PENGAPIT frozen kids GAUN BUDAK GST homestay homestay langkawi homestay port dickson hotel hotel budget hotel di port dickson inspired HnM instant shawl instant shawl borong instant tart shell janamjanamjanam jemaah haji malaysia jual barang kahwin jual bear convo jual murah. dress murah kedai bunga vivian kek keju kek keju leleh keputusan peperiksaan keria danau kota keria gula melaka ketua pengarah MSN 2015 kolam renang seri malaysia kongsi ILMU Kun anta Lawak Luv islam masakan umie Melaka MH17 mh370 MH370 dijumpai mh370 tenanglah MSN my BFF mY pERsOnal nahas helikopter nuora fareeda pembantutadbir n17 pemborong tudung penemuan serpihan mH370 peperiksaan online percutian di langkawi perkdidmatan PesawatMAS pilotmh370 port dickson Pua kumbu Pulau tercantik Qaisara Batrisyia Qaisara Rasyiqah Rawatan resdung Resepi resepi brownies kukus resepi char kuey tiow senang resepi chocolate indulgence resepi cikedut Resepi daripada dapur resepi keria resepi kuah kacang resepi puding paddle pop resepi puding sedut resepi roti sarang lebah rotisaranglebah danau kota. resepi dari dapur RumahTanga RumahTangga saluran hempedu Sebarkan.. Sebarkan.. ihsan Luv Islam sekolah rendah semenyih shahrukh khan shawl shawl crepe simptom batu hempedu soft cotton songket sarawak spa sri rampai Surat2 Istimewa Tart tart shell terimakasih cikgu tips anak cemerlang Tragedi 2014 tragedi 2015 tragedi tren jatuh tragedi2014 tudung 2 muka tudung murah tudung siti tudung terkini 2015 ukirankentang

Blogger Budiman