klik sahaja

28 Mac 2014

Resepi Kek Keju (KUKUS)

Resepi kek Keju Kukus



13 ulasan:

  1. sedapnye cheese leleh meleleh..

    BalasPadam
  2. tapi tak kenal lar ovalette..

    BalasPadam
  3. Kek saya mendap pas kluar dr pgukus...napa ek?

    BalasPadam
  4. Kek sy mendapas kluar dr pgukus...napa ek?mana silapnya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis..baca komen sy di bawah tu ye..sy tersilap post..nk balas komen sis, sy p komen bwh tu plak..hehe

      Padam
  5. masa kukus kek, balut tudung pengukus dengan kain..ni untuk elakkan wap air yg ada kat tudung pengukus tu jatuh atas kek..bila balut tudung pengukus dengan kain, kek yg dimasak akan jd lebih cantik..cuba la.. :)

    BalasPadam
  6. slm sis, nk tya untk cream gn susu cair/susu sgr/uht whpg cream mn lbh sdp?

    BalasPadam
  7. salam
    meleleh air liur tengok gambo. sedapnya...

    nanti saya singgah lagi godeh resipi dalam ni ya.
    kalau lapang jemput singgah blog saya pula. tq

    http://maipilihdotcom.blogspot.com/2014/09/10-manfaat-mealshakes-untuk-kanak-kanak.html

    BalasPadam
  8. sy da try..mmg sdp tp mslhnye stiap kli lps msk kek sy jd bentat..mendap..lembut kt bwh je..mcmne ye?

    BalasPadam
  9. sy confuse,lau pkai tepung kek still nk letak baking powder jgk ke?

    BalasPadam
  10. nak tanya...telur tu semua total 6 biji ker?

    BalasPadam
  11. Boleh ke cream cheese ganti dgn yogurt

    BalasPadam
  12. Boleh ke cream cheese ganti dgn yogurt

    BalasPadam

Pokok Apakah Yang Diberikan kepada Pemenang Pingat di Sukan Sea 29 Kl2017

Holaaa... Ramai yang tertanya tanya pokok apa yang diberikan kepada Pemenang Pingat Sukan Sea 29 yang berlangsung di Kuala Lumpur yg berm...