klik sikit

14 Nov 2014

DMS 360 di hatiku...

Salam u olss..

This is DMS360

Sedikit Review tentang DMS 360..

Masa mula mula pakai suka sangat dengan sabun dia yang wangiii sangat2 tu :)

Pemakaian kena teratur.. tiba2 orang malas saya ni tiba tiba jadi rajin.. hahaha

Day 3 kulit ada mengelupas sikit.. ermmmm cuak jugak la.. tapi bila belek2 betul.. rupa rupanya.. ia merupakan kulit muka kita yang selama ni mengangkut kotoran di muka.. pendek cerita kulit muka yg kotor la.. ha faham kan?

Pas cuci muka kena sapu day cream.. so siang ada 3 waktu kan.. subuh zohor n asar.. so repeat la tiga kali..
Mula2 kulit muka tu macam ada minyak keluar tau.. ermm ingatkan dah tak sesuai dah.. nak give up dah.. amboii biasa tu ya.. baru pakai 3 hari dah nak give up.. macam mana nak tantik?

Waktu malam.. cuci muka n pakai serum dia.. night cream tu pakai nipis2 jer..
Serum tu lepas pakai.. kulit muka jadi tegang.. bila pegang sendiri muka tu.. alahaiii macam kulit baby you.. patutlah ada orang tu curi ciummm wakakakka

Terus terang la cakap.. produk ni pun beratus juga harganya.. so sy pun pakai seminima yang mungkin.. macam sabun tu.. saya potong tiga.. satu bawak kt tempat keje.. satu dekat rumah n satu belum pakai lagi..

Sampai hari yang ke 6 kulit muka dah rasa lembut je.. pori2 yang dulu besar dah mula mengecil..
Aishhh mcm tak percaya..
Tapi itulah ceritanya..

Now just follow up dan pakai macam biasa..
Kulit muka saya memang tak ada masalah yang serius.. tapi kalau tak jaga n cuba produk yang bagus.. takut juga jadi masalah nanti..

Jom cuba :)

3 suara hati:

  1. Assalamualaikum.
    Ada gambar sebelum & selepas tak? :D

    BalasPadam
  2. Saya dah pakai sebulan. Dari kulit saya biasa berjerawat tapi sekarang dah ade jerawat + jeragat + jerawat batu dan sampai ke leher.

    BalasPadam
  3. Saya dah pakai sebulan. Dari kulit saya biasa berjerawat tapi sekarang dah ade jerawat + jeragat + jerawat batu dan sampai ke leher.

    BalasPadam

Ahmad Shapawi AUFA ABDULLAH bagan lalang. hotel di bagan lalang bali bali prada baliprada Bandar melaka batik borneo batik prada Batik sarawak batik songket batik songket murah batiksarawakmurah batu hempedu bawal bawal saree bawal satin silk borong tudung Brownies Cheese Kukus brownies kedut Business Umi Qaisara calon simpanan spa cemerlang char kuet yiow homemade cheesetart chow kit cili jeruk cukai Dari Ummi Ke Ummi demam frozen dilwale DMS360 di hati DRESS BUDAK MURAH DRESS FLOWERGIRL dress frozen DRESS KEMBANG DRESS ORANG KAHWIN. DRESS PENGAPIT frozen kids GAUN BUDAK GST homestay homestay langkawi homestay port dickson hotel hotel budget hotel di port dickson inspired HnM instant shawl instant shawl borong instant tart shell janamjanamjanam jemaah haji malaysia jual barang kahwin jual bear convo jual murah. dress murah kedai bunga vivian kek keju kek keju leleh keputusan peperiksaan keria danau kota keria gula melaka ketua pengarah MSN 2015 kolam renang seri malaysia kongsi ILMU Kun anta Lawak Luv islam masakan umie Melaka MH17 mh370 MH370 dijumpai mh370 tenanglah MSN my BFF mY pERsOnal nahas helikopter nuora fareeda pembantutadbir n17 pemborong tudung penemuan serpihan mH370 peperiksaan online percutian di langkawi perkdidmatan PesawatMAS pilotmh370 port dickson Pua kumbu Pulau tercantik Qaisara Batrisyia Qaisara Rasyiqah Rawatan resdung Resepi resepi brownies kukus resepi char kuey tiow senang resepi chocolate indulgence resepi cikedut Resepi daripada dapur resepi keria resepi kuah kacang resepi puding paddle pop resepi puding sedut resepi roti sarang lebah rotisaranglebah danau kota. resepi dari dapur RumahTanga RumahTangga saluran hempedu Sebarkan.. Sebarkan.. ihsan Luv Islam sekolah rendah semenyih shahrukh khan shawl shawl crepe simptom batu hempedu soft cotton songket sarawak spa sri rampai Surat2 Istimewa Tart tart shell terimakasih cikgu tips anak cemerlang Tragedi 2014 tragedi 2015 tragedi tren jatuh tragedi2014 tudung 2 muka tudung murah tudung siti tudung terkini 2015 ukirankentang

Blogger Budiman